Over ons

MAROKKO NATUURLIJK is geboren uit een logisch vervolg op de jarenlange samenwerking tussen de vaste reisagent in Marokko en Sahara Travel in Nederland. Twee ervaren en zelfstandig opererende reisorganisaties met een grote liefde voor reizen, Marokko en de Sahara hebben dit gebundeld in Marokko Natuurlijk. Een jarenlange samenwerking in het voorbereiden en ter plekke uitvoeren van maatwerkreizen in Marokko waar u van kunt profiteren. De vele specialisaties en mogelijkheden die dit u biedt maakt deze reizen tot Puur Genieten.

WAAROM MAROKKO Kiest u voor Marokko dan is er voor iedereen wat te beleven;• De bevolking in Marokko is vriendelijk en toegankelijk, zeker ook voor kinderen• Speciale thema’s, festivals en incentives• Natuurreizen en cultuurreizen, highlights maar ook de onbekende plekken ontdekken • Sportieve aspecten als wandelen, fietsen, selfdrive 4×4 , surfen, u kunt bij ons terecht!

WAT DOEN WE Marokko Natuurlijk voegt haar eigen natuurlijke sfeer en specialismen aan uw reis toe. Er is persoonlijke aandacht en nauwe betrokkenheid bij de totstandkoming van uw reis. Wat voor type reiziger(s) bent u. Daar wordt uw reis op afgestemd en voor u op maat gemaakt. Veel gevoel voor service is hierbij natuurlijk vanzelfsprekend. Marokko Natuurlijk wil u als reiziger een overweldigende natuurbeleving meegeven. U gaat op onze reizen Marokko als een superveelzijdig en mooi land ervaren. We doen dit door u kennis te laten maken met het echte Marokko, haar vriendelijke lokale bevolking, de natuur, de woestijn, de bergen en aan zee. De enorme contrasten qua kleuren, geuren, voeding en culturele uitingen kennen een lange geschiedenis. U wordt meegenomen in een tijd waarin lange karavaanroutes naar en van het verre Timboektoe voeren. Het massatoerisme wordt zoveel mogelijk gemeden. U gaat thee drinken bij een familie en overnacht in oorspronkelijke kasba’s, waar generaties families hun oorspronkelijke dorpjes hebben gevestigd. Deze contacten spelen een belangrijke rol in uw reiservaring. Hierdoor zult u al snel uit uw dagelijkse leven en beslommeringen worden gehaald.

MAATWERK REIZEN Omdat onze reizen kleinschalig en naar persoonlijke wensen worden samengesteld, is de wijze van reizen heel flexibel en divers. Een aantal voorbeeld reizen kunnen als inspiratie dienen. Zo reist u met Marokko Natuurlijk op diverse manieren en deels of geheel off-road. Dit door middel van 4×4 jeeps, kamelen trektochten, wandeltochten, fly-drive, auto met chauffeur of een combinatie van deze. Wij brengen u naar de meest fascinerende landschappen en u komt op plaatsen waar een ander u niet brengt. Speciaal maatwerk rondom thema’s als fotografie, rock-art, astronomie, back to basic, retraite, yoga, festivals in de woestijn, incentive en tv opnames kunnen wij voor u organiseren op elk door u gewenst moment. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.